Ūdens kvalitāte būtiski ietekmē kafijas garšas pilnību, jo kafijas sastāvā 98 procenti ir ūdens, tas nozīmē, ka nevainojamas kafijas pagatavošanā ļoti liela nozīme ir svaigam ūdenim.
Daudzi kafijas cienītāji joprojām velta lielus pūliņus interesantu šķirņu pupiņu sagādei, meklē aromātiskākos grauzdējumus un pasūta sezonas īpašos piedāvājumus, tomēr pieļauj lielu kļūdu pirms paša finiša, uzlejot šim dārgumam ūdeni no krāna.
Sīkdatnes tiek izmantotas, lai nodrošinātu pareizu lapas darbību, kā arī analizētu vietnes apmeklētāju darbības. Sīkdatnes ir iespējams ierobežot vai atslēgt, bet jāņem vērā, ka bez tām visas vietnes funkcijas nebūs iespējams izmantot pilnvērtīgi. Uzzināt vairāk